2023: In liefdevolle herinnering van onze lieve golden retriever Jack

27-2-2010 - 12-6-2023

Het gemis is zo ontzettend intens. Dank dat je in ons leven was maar wij ook in de jouwe mochten zijn.

 

2022: In liefdevolle herinnering van  Karina de Bruyne

Karina bij ons op de bank samen met haar grote vriendin Ivy. "Ev'n mien vriendin een kusje geven, woar is queen Ivy?!"

 

Van bijna dagelijks contact naar niets meer.

Op 5 augustus 2022 is onverwacht mijn lieve vriendin Karina overleden. Karina was ook een fokker van Noorse boskatten en wij dachten en werkten graag samen. Ook taart/gebak eten konden we heel goed samen maar de liefde voor de Noorse bengels oversteeg alles. Op de aardverschuivende onheilsdag moest er direct actie ondernomen worden want door de omstandigheden en het toekomst perspectief zouden er snel 12 katten ondergebracht moeten worden.

"Ben jij mijn vangnet, dan ben ik de jouwe"....Helaas moest het in praktijk gebracht worden. Door dit fijne vangnet systeem heb ik samen met nog 2 andere lieve katten vriendinnen, Maaike en Michelle, alles in werking gezet: wie moet waar??? De echtgenoten van ons 3-en regelden mee, hielpen, waar ze konden, een heel fijn team zo samen!

Ik blijf in de toekomst ook de behartiger voor Karina haar lieverds en ik ben blij dat ze allemaal op het juiste adres zijn gekomen, de 1 als gezeldschapsdier en de ander ook nog een toekomst binnen het fokken.

Wij hebben Kjama's Anna Ariël, Kjama's Hanna en Cio Cio San's Siv Toshe (Jovana)  in ons leven en cattery opgenomen.

Ook hebben we Nola in huis genomen. Een gesteriliseerde, iets oudere Noorse bosdame. Nola heeft heel beperkt zicht en mag fijn bij ons haar leven verder leven.

 

Rust zacht, lieve Karina, daar in de poezenhemel.