2024/2025

Champion vakre Lone av Durathror x Pure Velvet's Ocean O'Neill

 

Oehh mooie combinatie! De combinatie met vakre Lindis was ook al zo mooi en daarmee denken we nu met Lone ook een pracht combinatie te kunnen maken. Met een inteelt percentage van 2,25 % en Polaris van 8,43%, mooie oudere lijnen, stevige bouw, mooie vachten: ja we zijn heel benieuwd!

De stamboom zal worden:

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1665297;2:1631971&g=4&p=nfo&o=elastic

 

2024/2025

Sissel's Kjærlighet av Durathror x Brandt van Serrurier

 

We zijn heel benieuwd wat voor moois hier uit kan komen. Jonge Brandt, nu Loeki, zal 1 van zijn eerste verparingen met Sissel gaan doen. Een mooi laag inteelt percentage van 2,59% en Polaris van 8,99%. Loeki brengt weer nieuwe lijnen voor ons plus dat hij onder de noemer 'amber' valt. We zijn benieuwd!

De stamboom zal worden: 

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=5:1578738;4:1299415;3:1507354&g=4&p=nfo&o=elastic

 

 

 

 

*Onze tijd spenderen we graag aan onze diergaarde en dierbaren dus alleen bij serieuze belangstelling geven we tijd aan geïnteresseerden. Nadat er interesse is getoond d.m.v. een uitgebreide informatieve mailing en wij denken dat we in het totaal een match zijn, gaan we verder met elkaar. Wij hebben sowieso als eerste een keus indien wij denken dat er een geschikte kitten voor de toekomst van de cattery bij zit. Je kunt je voorkeur uitspreken voor een kitten maar uit eindelijk kijken wij ook naar de karakters en wie bij wie een match is. Dit om een optimale mooie toekomst voor de kitten maar ook voor de dienaren te kunnen maken.

 

*Kittens verhuizen naar nieuwe dienaren vanaf 15 weken leeftijd, nadat ze alle benodigde keuringen van onze dierenarts hebben gehad. Komt het beter uit als een kitten wat later verhuist is dat geen probleem in goed overleg, dan kunnen wij nog iets langer genieten van de dan inmiddels (Noorse) bengel. Dat jullie tijd vrij hebben gemaakt om de bengel te laten wennen is het allerbelangrijkste. Dat die zich gewenst voelt.

Bij serieuze interesse stuur dan gerust een introductie mail. Wij zijn dol op informatie van toekomstige dienaren. Op korte mailing met als hoofdvraag 'wat kost een kitten' wordt niet gereageerd.

De reservering van een kittens staat vast na aanbetaling van €250,- . Door deze aanbetaling weet de aanstaande dienaar zeker dat de kitten gereserveerd staat voor hun. Bij afzegging van de aanstaande dienaar volgt er geen restitutie. Mochten wij van mening zijn dat de aanstaande dienaar zich anders heeft voor gedaan of mocht de kitten niet kunnen verhuizen wegens onvoorzienigheden m.b.t. de kitten zelf, zal de aanbetaling terug gestort worden, minus eventuele reeds gemaakte kosten.

Het resterend bedrag zal overgemaakt zijn voor de overdracht.