**** cattery Durathror Noorse boskatten ****

Int. PR. Balthasar av Durathror

 

 

Laatste update: 28-2-2021 (de kittens zijn verhuisd, hun eigen pagina's zijn in de maak! Plus diverse foto's)

****

1-2-2021: Lindis gaat even lekker bijkomen van haar hormonen en heeft een Suprelorin staafje gekregen vandaag (chemische tijdelijke castratie).

Fijn een poosje rust in het lijf! Tot nader bericht voorlopig dus geen kittens van vakre Lindis.

****

Onze CH Lily of the Valley (Lillebil) is inmiddels op date geweest bij Doede van het Pauperparadijs bij cattery Håpercatz! Een paar dagen echte liefde, zo mooi! We gaan geduldig afwachten wat hun liefde zal brengen.

https://pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1379679;2:1359938&g=4&p=nfo&date=iso&o=elastic 

 

****

Hopend op een Noorse bosbengel van ons? En stuur je ons een bericht, wil je jezelf dan al wat introduceren? Wij zijn dol op informatie want het is ook onze verplichting naar de kittens toe om goed te filteren. !Nogmaals, wij nemen het heel serieus waar onze Durathror nakomelingen uiteindelijk gaan wonen. Wij filteren in de mails de korte, slecht geintroduceerde of naar elke cattery gestuurde en dus onpersoonlijke mails er zo uit. De echt toegewijde aanstaande dienaren zijn bij ons van harte welkom.

****

!!! Indien jullie de nakomeling ongecontroleerd buiten laten lopen gaan we niet op een aanvraag in. Het waarom wij daar met veel liefde niet voor fokken staat ook bij  'wederzijdse verwachtingen' nog eens uitgelegd. Denk je daar anders over? Sla ons dan over.

****  

! Iedere noemer is een pagina, waar ook een pijltje bij staat kun je door tappen (muis naar rechts bewegen). Iedere poes, kater of kitten heeft een eigen pagina.

                

 

We zijn in het bezit van het diploma Besluit Houders van Dieren, honden en katten.

 

Jaarlijks zijn we bij zowel de FIFe als non FIFe kattenshows aanwezig. 

We zijn FIFe geregistreerd, lid van Mundikat (FIFe) waar de cattery geregistreerd staat en de stambomen bij aangevraagd worden. Felikat showen wij ook bij (FIFe).

Ook zijn we lid van de NLKV (non FIFe), voor de diversiteit binnen het showen. En ook showen we bij de NRKV (non FIFe)

Tevens zijn we lid van de Noorman (non FIFe). (Een onafhankelijke vereniging van liefhebbers van de Noorse Boskat)