CH Vakre Lindis van het Nieuwlicht x Kjell van Yjovi 

 

3-11-2022, 1 week plus 2 dagen. De oogjes gaan langzamerhand ook al wat open. Echte kinderen van Lindis, totaal geen haast!

 

1 week jong, wat doen ze het goed! (foto's 'savonds genomen met flits)

 

Wat fijn, daar zijn ze: de 5 vakre kindertjes van vakre Lindis, geboren op 25-10-2022. Lindis gaf 5 dagen voor de bevalling al aan dat ze er binnenkort aan zouden komen, want inhoudt dat alles en iedereen paraat moet staan voor haar. Ze claimde de kittens van Ivy en Anna Ariël wat tot op zeker hoogte werd getolereerd maar de dag voor de bevalling mocht Anna Ariël er niet meer bij. Tja, zo werkt het niet en dat escaleerde. Lindis naar de kattenkamer, daar een kraamkamer van gemaakt. Eind van de middag kwam iedereen weer tot rust want voor de andere bengels was het ook even wennen dat ze nu niet in die kamer mochten. 

Rond 05:00 uur werd het serieus en even voor half 6 werd de eerste geboren. Lindis zou Lindis niet zijn als ze ook voor de bevalling weer de tijd zou nemen en tegen half 12 kwam de laatste. Alles is voorspoedig gegaan, zonder enige kreun of zucht. 

Traditie getrouw heten alle kindertjes ook vakre en de meisjes beginnen hun naam met een L. Alle dochters van Lindis.

Lindis is helemaal happy en ligt heerlijk met haar kindertjes die het super goed doen. Na een week hadden ze ook keurig volgens prognose hun geboortegewicht verdubbeld. Welkom knapperds, welkom vakre 5!

 

CH Vakre Lindis van het Nieuwlicht x Kjell van Yjovi 

2022: en dan roepen wij al maanden: 'toe maar Lindis, kom maar van de suprelorin (anti conseptie staafje) af en laat eens zien wat voor mooie baby's je met Kjell kan maken'.... En op het moment dat wij dachten 'laat het voor nu maar even want door de omstandigheden is het wel erg druk' ......

De eerste keer deze verparing en we zijn dan ook super trots op hun knappe kids!

Hun stamboom zal zijn: 

https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1350400;2:1559663&g=4&p=nfo&o=elastic

Nog mooi onder de door ons gewenste 3% inteelt, want 2,87% en 11,2 polaris.

 

Mama vakre Lindis

 

Eer wie ook eer toekomt, papa Kjell van Yjovi