/PR Vakre Gideon av Durathror.

Op 20-6-2018 als tweede geboren om 12:32, 121 gram.

Wat een mooi red tabby blotched mackerel (NFO d 22) katertje.

De zoon van vakre Lindis van het Nieuwlicht en Jari, CH cio cio san's siv toshe.

Het was al vrij snel duidelijk dat deze heerlijke eigenwijze rode bengel bij ons zou blijven wonen. Wel als castraat, ter verhoging van de feestvreugde. Ook zal vakre Gideon mee gaan naar shows.

Gideon is een lief en aanhankelijk mannetje die heel veel qua karakter op zijn mama lijkt, inclusief haar aparte vossen-achtig loopje. Hij denkt waarschijnlijk ook dat hij een Golden Retriever is, zo graag ligt hij bij de honden. Een zelfverzekerd jong mannetje.

We zijn benieuwd hoe hij zich verder zal ontwikkelen, op de leeftijd van 6 maanden had hij al een prachtige volle staart. 

 

 https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1420938&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

 

Testen:

*GSD4 en PKDef negatief vanuit moeder (en grootouders)

*GSD4 en PKDef negatief vanuit vader (en grootouders)

 

Vakre Lindis van het Nieuwlicht, NFO g 24, de mama van Gideon.

 

CH Cio Cio San's Siv Toshe NFO ns 22, de papa van Gideon. foto van K. de Bruijne

 

 

Gideon, foto's 2018:

Gideon, foto's vanaf 2019:

 

Gideon en zijn vriend...Gideon denkt volgens ons dat hij ook een Golden Doggie is. En dan vooral is hij heel wijs met Elvis, dat is echt zijn grote vriend maar Jack is hij ook stapel op. Gideon is de enige van de bengels die zoveel bij de hondjes wil zijn. S'avonds gaat hij dan ook met zijn vrienden naar hun slaapplaats voor de nacht en zo zul je hem ook s'ochtends vaak weer aantreffen: in de bench bij zijn Golden vrienden. 

 

Oktober 2020, samen met mama vakre Lindis. Moeder en zoon hebben een heel sterke band. Hij is de enige die zij accepteerd om bij haar in de buurt bij mij te komen liggen. Want vakre Lindis deelt haar hooman-mama niet graag.