Int.PR/PR Balthasar av Durathror.

NFO ns 09 22 (zwart tabby zilver wit gemarmerd), is op 21 juli 2017 geboren om 07.59 uur met een gewicht van 143 gram.

Zijn moeder is Ivy (Int.CH Alfrodull's Muireal) en vader is Jari (CH cio cio san's Siv Toshe). 

Hij heeft een prachtige gemarmerde vacht en is een heerlijke beer met op de leeftijd van 4 maanden al een gewicht van 3,5 kilo.

Balthasar was besproken maar door omstandigheden van de belangstellenden afgezegd. Wij waren in de tussentijd al erg aan hem verknocht geraakt en besloten dan ook dat hij zou blijven ondanks verdere animo voor hem. 

Balthasar zal niet voor de fok beschikbaar zijn aangezien wij hem niet in een afzondering van de rest willen houden.  En met mama en zus in huis geeft het ook teveel uitdagingen. De goede sfeer in ons huis, in de roedel, staat sowieso voorop, ongeacht zijn kwaliteiten qua genen, bouw en karakter.

Balth is ons cadeautje, onze knuffelkater die we al lang wilden. Hij zal wel mee gaan naar shows.

 

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1379678&g=4&p=nfo&date=iso&o=ajgrep

 

Testen:

*GSD4 en PKDef negatief vanuit moeder (en grootouders)

*GSD4 en PKDef negatief vanuit vader (en grootouders)

*Op 29-10-2020 HCM screening moderate (matig) door R. Jonkers.

(Bij Balthasar is op de leeftijd van 3.5 jaar ineens een vernauwing geconstateerd voor de aorta. Nooit eerder wat gemeten, gehoord of gemerkt. Hij oogt ook kerngezond en we gaan gewoon lekker verder met ons heerlijk leven met hem. Er moest gewoon een noemer aan het gemeten resultaat komen. Een jaar na deze screening zullen we met hem weer een nul meting doen, voor hem. Zowel zijn vader als moeder en zijn zus zijn HCM normaal (negatief) gemeten recent. We willen in het resultaat van nu mbt Balthasar open en eerlijk zijn. Daarom staat zijn resultaat ook in Pawpeds vermeldt.  Wij gaan gewoon lekker verder, Balthasar ook. Niks aan het pootje! Ter verduidelijking heeft HCM een extra pagina gekregen, doortappen bij 'verduidelijking omtrent inteelt.' Er zijn zoveel soorten/verdiepingen binnen HCM, het is niet altijd een 'erg' vonnis en wordt ook vaak herzien.)

Int.Ch Alfrodull's Muireal (Ivy), NFO n 09 22, de mama van Balthasar.

 

Ch Cio Cio San's Siv Toshe, NFO ns 22, de papa van Balthasar. foto van K. de Bruijne

 

 

Balthasar, foto's 2017:

 

Balthasar, foto's vanaf 2018:

 

September 2020, wat zijn we toch trots op al onze bengels. En dan maak je een foto van de zilveren broers die gewoon op de website moet! Hoe verliefd kun je op 2 van die machtige wezens zijn!

 

Oke, oke, zilveren zus Lillebil mocht er ook bij zitten. Ze vind haar broers vaak stom en deze foto geeft dat ook prachtig weer, hahaha!

 

7-2-2021: Sneeuw!!!!