15 oktober 2021: Dat was het dan weer, de kittens zijn allemaal verhuisd naar hun eigen paleisjes. Daar waar ze voor geboren waren is gebeurt: het hoomans heel gelukkig maken.

Als eerste verhuisde Sweet Sugarplum, daarna Sweet Honeybunch en als laatste de boys Sweet Sweetie Pie en Sweet Cuppycake.

Op deze pagina gaan we hun verdere leven volgen.

 

****

Sweet Sugarplum av Durathror is verhuisd naar Oosterhout N-B om daar samen met Stijn, Nathalie en Lauren de boel op stelten te zetten. Dit lieve en aanhankelijke poezenkind heeft de hele weg voor vocaal genot gezorgd en dan is het een extra lange rit. Alles stond al voor haar klaar, zo fijn. Sugarplum woog bij haar verhuizing een keurige 1,650 kg op de leeftijd van bijna 14 weken. Ze zal daar Floef gaan heten.

 

Foto's van de dag van de verhuizing:

 

En dan ben je gesetteld!

 

Nog even steun zoeken, nu kan het nog. Heel zelfstandige kittens maar oh wat zijn nieuwe dingen eventjes spannend zonder de rest van de bengels.

 

Voor jezelf en voor de bengel: de uitzet is van groot belang.

Voorbereiding verhoogd de feestpret en de gewenning!

 

****

Als tweede verhuisde Sweet Honeybunch av Durathror. In het prachtige, landelijke Uffelte heeft zij haar paleis bij Marvin en Madelon. Dat zijn dan de dienaren want dat is nog niet alles: Izzy de lieve poezendame woont daar ook. En de 2 konijnenheren, 3 prachtige paarden en 3 kippen en 1 haan. Honeybunch woog bij haar verhuizing 2,.70 kg op de leeftijd van bijna 14 weken. Ze zal daar Honey gaan heten.

 

Foto's van de dag van de verhuizing:

 

En dan ben je gesetteld!

 

****

En als laatsten verhuisden de broers samen naar Beerta. Zij zullen hieronder dan ook een gezamelijke foto kolom gaan krijgen. Sweet Sweetie Pie av Durathror en Sweet Cuppycake av Durathror zijn daar in een prachtige oude pastorie gaan wonen. Incl. bedstee in de woonkamer, hoe leuk is dat om daar te mogen relaxen. Ze zijn daar gaan wonen bij Sarah, Herwil, Souren en Ava. En die konden haast niet wachten dat het eindelijk zover was. Op de leeftijd van 15,5 weken verhuisden ze en woog Sweetie Pie 2,200 kg en Cuppycake 2,470 kg. Sweetie Pie gaat daar Yuki heten en Cuppycake gaat Edo heten.

 

Ava heeft een mooie tekst en collage's gemaakt.

Voor de bengels en ook voor ons. Hoe lief!

 

Foto's van de dag van de verhuizing:

 

Ik geef toe dat het afscheid iedere keer weer zwaar is, hoe goed de bengel het ook gaat krijgen. Maar het doet goed dat je er voor hun support nog even bij bent (ook al lukt het helaas niet iedere keer om ze zelf naar hun paleis te brengen).

Het zien hoe ze het ervaren en hoe alles al is geregeld voor hun komst. Je bent dan nog voor 1 keer hun veiligheid waar ze nog even bij kunnen kruipen.

En net op het moment dat de dienaren en ik de overeenkomst zouden tekenen kwam Cuppycake, Edo, bij me op de tafel. Liep over de formulieren, ging bij me liggen en gaf me kopjes en kusjes, al trappelend. Leg het uit zoals je wilt en voelt maar dat zij heldervoelend zijn mag heus duidelijk zijn. Ze blijven altijd in mijn hart!

 

Voor jezelf en voor de bengel: de uitzet is van groot belang.

Voorbereiding verhoogd de feestpret en de gewenning!